Καλωσήλθατε στις Θεολογικές διαδρομές!

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ανακήρυξη τουΧριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας


Συζήτηση μεταξύ χριστιανών και εθνικών μετά την ανακήρυξη του Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας


ΘΕΜΑ - Ανακήρυξη Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ - Με το διάταγμα των Μεδιολάνων θα κυκλοφορούμε άφοβα. Θα μπορούμε να πιστεύουμε ελεύθερα στη θρησκεία μας. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε και να σκεφτούμε ελεύθερα. Με την ανεξιθρησκία μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα για τη θρησκεία μας. Μα βέβαια! Ο δικός μας θεός είναι αληθινός. Το απέδειξε στους ανθρώπους με τη σταύρωση και την ανάστασή του .Επιτέλους ο Θεοδόσιος ανακήρυξε το Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία του κράτους. Έτσι δεν θα κινδυνεύουμε πια με διωγμούς και θα λατρεύουμε το θεό μας ελεύθερα .Εύχομαι να σταματήσουνε οι έχθρες και από `δω και πέρα να ζήσουμε όλοι μαζί αγαπημένοι με τη βοήθεια του Χριστού.

ΕΘΝΙΚΟΣ - Είναι άδικο σύμφωνα με το διάταγμα Μεδιολάνων να ανακηρυχθεί ο Χριστιανισμός επίσημη θρησκεία του κράτους, αφού υπάρχει ανεξιθρησκία.


 Γιώργος Σκουργιάς, Μιχαήλ-Άγγελος Σαράντος, Στέφανος Σιούτης, Ρουσουνέλος


Ανακήρυξή Χριστιανισμού σε επίσημη θρησκεία 
Ήρθε η ώρα να ζήσουμε και να σκεφτούμε ελεύθερα .Μετά την ανεξιθρησκία μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα για τη θρησκεία μας .Μα βέβαια! Ο δικός μας θεός είναι αληθινός.
Επιτέλους νιώθω ελεύθερος. Μπορούμε όλοι να συνυπάρχουμε  χωρίς να φοβόμαστε και έτσι μπορούμε να πείσουμε και άλλους ανθρώπους να πιστέψουν στο Θεό γιατί είναι αληθινός. Τώρα πια μπορούμε να συνυπάρχουμε .Τώρα μπορούμε να ζούμε ελεύθεροι και σε ομάδες.

Αλέξης 
Χριστίνα
Έφη
Παναγιώτης
Κώστας
Σοφιάννα
Lana 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις